Projelerimiz

Bilimsel ve inovatif odaklı üretim anlayışımız ve sürdürülebilir değer yaratma stratejimizle TÜBİTAK, KOSGEB ve TAGEM destekli projeler gerçekleştirmekteyiz.

Ürünlerimizin kalitesine dikkat ederek sürdürülebilir bir gelecek için bilim ve teknolojinin izinde, Türkiye’nin önde gelen üniversiteleriyle proje bazlı “İş Birliği” anlaşması imzalayarak üniversitelerin sahip olduğu bilimsel potansiyelin ekonomik değere dönüşmesini sağlayarak sektöre öncülük edecek çalışmalar gerçekleştiriyoruz.

TÜRKİYE’YE ÖZGÜ YERLİ PROBİYOTİK ÜRETİMİ

2018 yılında büyük bir heyecanla başlatmış olduğumuz yerli probiyotik üretim projemiz, anne sütü başta olmak üzere yerel kaynaklardan yapılan izolasyon işlemleri ile son ürün üretim çalışmalarımız devam etmektedir. Projemizde şu ana kadar 1000’den fazla probiyotik özelliği belirlenmiş suş izole edilmiş ve bu suşların endüstriyel üretimi için çalışmalar yapılmaktadır.

• YOĞURT STARTER KÜLTÜR ÜRETİMİ

Geleneksel yoğurt starterlerinin endüstriye kazandırılmasının ülkemiz açısından temel bir gereklilik olması ve bu kültürlerin fonksiyonel niteliklerinin değerlendirilmesi neticesinde ülkemiz ve dünya gıda endüstrisinde kullanılmak üzere fonksiyonel yoğurt starter kültürünün geliştirilmesi projenin ana konusunu oluşturmaktadır.

• ALGAL OMEGA 3 ÜRETİMİ

Omega 3 yağ asitlerinin en önemli üreticileri arasında mikroalg türleri gelmektedir. Omega 3 üretimi mikroalglerden yüksek verimlilikte, kontrollü şartlarda ve hızlı üretim tekniği kullanılarak yapılmaktadır. Algal olarak üretilen omega 3; vegan, çevre dostu ve güvenilir bir besin kaynağı değeri taşımaktadır.

VEGAN PROTEİN ÜRETİMİ

Ülkemizde konsantre protein tozu önemli bir pazara sahiptir; ancak ithalat yolu ile temin edilerek kullanılmaktadır. Projemizde alglerden yüksek saflıkta ve vegan özellikte protein üretimi amaçlanmaktadır.

• MİKROALGLERDEN ASTAKSANTİN ÜRETİMİ

Astaksantin, doğadaki en güçlü antioksidanlardan biri olarak kabul edilmektedir. Projenin amacı; mikroalglerden biyoteknolojik yöntemler kullanarak zengin içerikli astaksantin hammaddesi üretmektir.

• MİKROBİYAL VİTAMİN B12 ÜRETİMİ

Projede bakterilerin Vitamin B12 üretim açısından araştırılması, potansiyel üretici suşların tespiti ve pilot ölçekte Vitamin B12 üretilmesi amaçlanmaktadır.

ÜRÜN STANDARTLARIMIZ VE ÜRÜN SERTİFİKALARIMIZ

Alanında uzman sağlık profesyonellerimizin öncülüğünde ürünlerimizin etken madde ve yardımcı maddeleri titizlikle belirlenmektedir.

Şirket politikamız gereği; üstün kalite standartlarında, bilim ve çevre duyarlılığına sahip tedarikçilerle iş birliği kuruyor ve ham madde tedarikini şeffaflıkla takip ediyoruz.

Ürünlerimizde kaynağı belli olmayan hiçbir ham maddeye yer vermiyoruz.

Daha kaliteli bileşenler ile daha yüksek emilim ve fayda sağlamayı hedefliyoruz.

Ürünlerimizin ham madde kalitesi kadar, tüketicilerimizin güvenli bir şekilde kullanımını sağlamak için “Şeker, Glüten, Laktoz, Koruyucu, Renklendirici, Tatlandırıcı” tespiti için testler yapıyoruz.

Sağlıklı bir yaşam için tüketicilerimizi temiz içerikli ürünler ile buluşturuyoruz.

Bilim odaklı ürünlerimiz ve aktif içeriklerimizle sağlık profesyonelleri ve son tüketicinin yanında yer alıyoruz.

Üretim merkezimiz; İyi Üretim Uygulamaları (GMP),  ISO 22000, HACCP ve SO 22000:2018 Gıda Güvenliği standartlarına uygun olarak tasarlanmıştır.

ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve TSE COVID-19 Güvenli Üretim Tesisi sistemine sahiptir.